Tropico 5 – cum sa iti construiesti un oras

Da mai departe daca iti place:

Tropico 5 bestconfig queensoft joc strategieTropico 5 este un joc de strategie in care iti construiesti un oras pe o insula. Este primul joc din seria Tropico ce permite jocul multi-player – pina la 4 jucatori pot sa coopereze, pentru a-si construi un oras mai mare si mai infloritor, sau pot sa se razboiasca intre ei.

Dezvoltarea orasului incepein era coloniala, trece apoi prin al Doilea Razboi Mondial, Razboiul Rece si ajunge pina in zilele noastre.

Tropico 5 are multe elemente noi fata de jocurile mai vechi: grafica imbunatatita, cercetare si inovatie mult actualizate, sistem de comert, sistem de „ceata” si triburi native – ce pot fi descoperite prin exploraea insulei, peste 100 de tipuri de cladiri noi.

Jocul are multe elemente de realism, printre care cel mai dificil este gestionarea finantelor. Aproape toate operatiunile din joc au nevoie de bani: constructia, reparatia si imbunatatirea cladirilor, explorarea insulei, infiintarea de culturi agricole, infiintarea de ferme de animale si mine pentru exploatarea resurselor naturale. Odata pusa pe picioare o economie viabila, profitul incepe sa se adune, ceea ce permite o evolutie rapida catre epoca moderna.

Cerintele de sistem pentru jocul Tropico 5 sint unele acceptabile, atit ca pret ci si ca performanta. Jocul merge foarte bine, fara frameuri si fara intepeniri, pe orice fel de placa video din oferta actuala. Un procesor dual core sau mai mare, indiferent daca este produs de Intel sau de AMD, este potrivit pentru jocul 3D Tropico 5.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test