Trials Fusion – smecherii cu motocicleta

Da mai departe daca iti place:

best config queen soft joc 3D motociclete moto motorete 2D trials fusion bikeTrials Fusion este cel de-al cincilea joc din seria Trials cu motociclete, lansat de RedLynx in colaborare cu Ubisoft in anul 2014. La fel ca si celelalte jocuri din serie, in Trials Fusion trebuie sa realizati o serie de figuri acrobatice, sarituri si smecherii pe un traseu cu obstacole si tot felul de rampe.

Designul general al jocului este unul 3D, dar actiunea se desfasoara in 2D: motocicleta se misca doar inainte (acceleratie) si inapoi (frina). De asemenea, jucatorul poate sa controleze pozitia pe motocicleta (aplecat spre fata sau spate), pentru a reusi diversele figuri impuse de actiunea jocului.

Jocul dispune si de un editor de harti, care permite crearea de trasee foarte variate. Totusi, spre deosebire de jocul anterior – Trials Evolution, editorul nu permite crearea de trasee de tip supercross.

Cerintele de sistem recomandate pentru jocul cu motociclete Trials Fusion sint unele ceva mai mari. Oficial, placa video minima este nVidia GeForce GTS 450 sau AMD Radeon HD 5770, dar jocul functioneaza bine si pe o placa model mediu nVidia GeForce GT 630, pe rezolutii si detalii mai mici, dar perfect acceptabile. Placa video recomandata oficial pentru detalii si rezolutii mari este de la seria nVidia GeForce GTX 500 sau AMD Radeon HD 7000 in sus. Trials Fusion poate sa mearga foarte bine pe orice fel de procesor cel putin dual core Intel sau AMD.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test