Transformers: Fall of Cybertron – cel mai nou joc Transformers

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi fps Transformers Fall of CybertronTransformers: Fall of Cybertron este, in acest moment, cel mai nou joc Transformers. Pina apare noul joc Transformers: Rise of the Dark Spark, dar si noul film Transformers: Age of Extinction, puteti sa va delectati cu actiunea din Fall of Cybertron.

Desi grafica din joc nu se ridica la nivelul filmului, actiunea este la fel de intensa. Optimus Prime si echipa lui trebuie sa invinga Decepticonii, pentru a-si apara planeta mama – Cybertron.

Sistemul de arme a fost imbunatatit, au fost adaugat diverse modele de armament si multe upgrade-uri ce ajuta puterea de foc. Fiecare Autobot poseda o functie speciala – de exemplu Jazz are un carlig (grapling hook), cu care se poate catara in puncte inalte.

Cel mai interesant aspect al jocului este transformarea Autobotilor din forma de robot in forma de masina. Din nou, aceste transformari, la fel ca si nivelul general de constructie al robotilor, nu sint atit de detaliate precum in seria de filme Transformers, dar arata foarte bine pe monitorul calculatorului.


Cerintele de sistem ale jocului shooter 3D Transformers: Fall of Cybertron sint unele medii, ca si performanta, dar si ca pret, Jocul functioneaza fara probleme pe orice placa video din oferta actuala, fara sa frameuri si fara intepeniri. Procesorul potrivit poate sa fie orice model cel putin dual core, aproape orice model de la Intel sau AMD.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test