The Evil Within – zombie si alti monstri

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi Zombie the evil within zombiThe Evil Within este un joc cu zombie, genul horror supravietuire, ce vine cu o idee noua in acest domeniu: exista mai multe variante prestabilite ale zonelor de joc, iar acestea se modifica si mai mult, in functie de actiunile jucatorului.  Astfel, la fiecare rulare a jocului, actiunea se desfasoara in mod diferit fata de data trecuta.

Spre deosebire de alte jocuri cu zombie – State of Decay, Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 –  in care personajul se bazeaza pe putere de foc, in The Evil Within accentul este pus pe strategie si folosirea obiectelor inconjuratoare pentru a ucide sau pentru a evita inamicii. Astfel, desi jocul ofera o paleta destul de bogata de arme – revolver, pusca, pusca cu luneta, cutit, grenade si arbaleta – munitia pentru aceste arme este foarte putina, fortind jucatorul sa o foloseasca foarte atent si, uneori, sa evite confruntarea directa.

Desi, per total, jocul se prezinta foarte bine, are o serie destul de lunga de puncte vulnerabile:

– nu este aproape deloc optimizat, ruleaza destul de greu. Desi a aparut o actualizare tocmai pentru a rezolva aceasta problema, diferenta este destul de mica.

– grafica este limitata la 30 fps. Exista posibilitatea de a debloca aceasta optiune, dar este posibil sa apara anumite probleme.

– cantitatea de munitie limitata si nivelul de rezistenta foarte ridicat al unor monstri pot sa faca jocul greu de finalizat.

Cerintele de sistem pentru The Evil Within sint unele destul de ridicate, chiar si pentru anul 2015. In primul rind, jocul functioneaza doar pe versiuni de Windows pe 64 bits. Placa video recomandata este din gama DirectX 11, adica modele relativ noi – de la GeForce GTX 460 sau ATI AMD Radeon HD 6850 in sus. In ceea ce priveste procesorul, si aici cerintele sint foarte ridicate, este recomandat un procesor quad core, de la Intel i5 sau AMD Phenom II X4 in sus.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test