Star Trek – shooter interstelar

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi star trek 2013 kirk spockStar Trek este cel mai nou joc din seria de jocuri si filme Star Trek, lansata in anul 1966.

Jocul este de tip 3rd person, adica personajul principal este vazut din spate. Actiunea se desfasoara doar in modul single player, dar cu o echipa formata din cel putin doua personaje: capitanul Kirk si vulcanianul Spock. In timpul unor misiuni, celor doi li se alatura vulcaniana T’Mar, prietena din copilarie a lui Spock. Desi sint disponibile mai multe personaje, nu se poate schimba controlul asupra lor in timpul unei misiuni (capitol).

Personajele din joc beneficiaza atit de imaginea cit si de vocea originala a actorilor din filmul Star Trek Into Darkness, cei mai importanti fiind: Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana, Simon Pegg, John Cho si Anton Yelchin.

Finalizarea cu succes a misiunilor se bazeaza mai mult pe explorare si folosirea tricorderului pentru a rezolva diverse puzzle-uri. Numarul de arme disponibile este foarte mic: phaser-ul Flotei Stelare si pistolul cu puls vulcanian – armele de baza, plus inca 4 tipuri de pusti.

Grafica jocului este destul de bine realizata si beneficiaza de o serie intreaga de efecte speciale interesante, la fel ca si in filmele Start Trek mai noi. Totusi, actiunea are mult de suferit datorita numarului foarte mare de filme intercalate intre misiunile jocului. La un moment dat, durata acestor filmulete este aproape la fel de mare ca durata efectiva de joc.

Cerintele de sistem pentru jocul shooter 3D Star Trek sint unele medii, nepretentioase. Jocul functioneaza foarte bine pe un procesor dual core sau mai puternic, fara probleme, fara intepeniri sau frameari. Placa video potrivita este, practic, orice placa video din oferta actuala.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test