Raven’s Cry – piratii pe mare

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter aventura Raven's Cry pirati mare corabie ocean piraterieRaven’s Cry este un joc cu piraterie. Dar nu piraterie informatica, ci pirati pe mari si oceane, cu corabii, tunuri, atacuri cu sabii si corbi in loc de papagali. Jocul este o impletire a unor personaje si fapte fictive cu date istorice din secolul al XVII-lea din Marea Caraibelor. Personajul principal este Christopher Raven, singurul supravietuitor al unui atac al piratilor, acum plin de pofta de razbunare.

Jocul a fost primit rau de tot de critici si jucatori – este plin de probleme, erori si greseli. Atit tehnice (crash-uri, sistem de control grei), cit si din punct de vedere al actiunii si al partii artistice (dialoguri prost scrise, misiuni slab realizate). Totusi, singurul avantaj al jocului este ca personajele sint pirati iar actiunea se desfasoara, in majoritatea timpului, pe o corabie. Acest segment de jocuri, cu pirati, este destul de slab reprezentat in acest moment.

Sistemul de lupta este destul de detaliat: inamicii pot fi raniti si singereaza (nu mor imediat, dupa citeva lovituri); odata cu cresterea notorietatii personajului principal, sint disponibile diverse arme si bonusuri (corbi ucigasi, viteza si putere de atac mai mari, diverse actiuni magice).

Cerintele de sistem ale jocului cu pirati Raven’s Cry sint unele destul de ridicate, avind in vedere grafica medie. Jocul functioneaza bine pe placi video cel putin GeForce GTX 460 sau ATI AMD Radeon HD 5550. Procesorul este si acesta destul de pretentios. Este recomandat un procesor quad core, de la Intel i5 sau AMD FX in sus.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test