Oddworld: New ‘n’ Tasty! – reinventarea unui clasic

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc Oddworld New n Tasty AbeOddworld: New ‘n’ Tasty! este cel mai nou joc din seria Oddworld, avindu-l ca personaj principal pe simpaticul Abe. Acesta si-a facut aparitia pe scena jocurilor de computer inca din 1997, deci acum are respectabila virsta de 18 ani, este deja major.

Jocul respecta toate elementele clasice importante, ce au dus la succesul titlurilor precedente. Noutatile sint prezente in mai multe categorii. Sistemul de joc are mult mia multe puzzle-uri ce trebuiesc rezolvate in mod ingenios, pentru a permite accesul la nivelele superioare. Grafica si sistemul de navigatie sint prezentate in 2.5D, o combinatie de 2D si 3D, cu porti de legatura intre diverse platforme ale unei zone de joc.

Spre deosebire de majoritatea jocurilor, Abe nu are nici o posibilitate de atac a inamicilor. Jucatorul trebuie sa se bazeze pe strategie si inteligenta pentru a putea duce la bun sfirsit jocul. Dezavantajul este ca unele obstacole vor fi depasite din mai multe incercari. Avantajul este ca modul in care moare Abe poate fi destul de violent, dar si amuzant in acelasi timp.

Cerintele de sistem pentru joculĀ Oddworld: New ‘n’ Tasty! sint unele medii, desi, la prima vedere, jocul pare destul de mic si invechit. Procesorul recomandat este unul cel putin orice model dual core sau mai puternic. Placa video potrivita pentru un joc fluent si fara intepeniri este orice model din oferta actuala.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test