Dying Light – zombie si parkour

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi Zombie Dying Light parkour zombiDying Light este o combinatie foarte reusita intre genul horror zombie si sistemul parkour (ilustrat cel mai bine de excelentul joc Mirror’s Edge). Si mai mult, Dying Light se incadreaza si la genul open world – lume deschisa, adica personajul poate sa urmeze orice drum pe harta de joc pentru a duce la indeplinire misiunea. Astfel, folosind diverse figuri de parkour, va puteti catara pe cladiri, sari de pe acoperisuri, puteti folosi orice pervaz, burlan, cablu, terasa, masina si autobuz pentru a evita atacul zombilor.

Armele folosite pentru a stopa apocalipsa zombi sint, majoritatea, arme albe: tevi, topoare, cutite, scinduri. Putinele arme de foc au o rezerva mica de gloante, iar folosirea lor produce zgomote puternice care atrag zombie periculosi. Toate armele din joc, peste 100 de modele diferite, pot fi reparate si imbunatatite, folosind diverse elemente gasite de-a lungul misiunilor. De asemenea, folosind materiile prime si instructiunile invatate pe parcursul jocului, personajul poate sa creeze diverse obiecte folositoare: truse de prim ajutor, coctailuri Molotov, speraclu pentru usi si cutii inchise, diverse alte bonusuri.

Actiunea jocului se desfasoara ca in viata reala, intr-un ciclu zi-noapte. Pe timp de noapte apar o serie de zombie mult mai periculosi, ce va pot depista  foarte rapid si usor. Pe de alta parte, in timpul noptii, punctele bonus, folosite pentru a invata diverse abilitati noi, se dubleaza. In acest fel, puteti acumula mult mai repede diverse bonusuri.

Cerintele de sistem pentru jocul Dying Light sint unele destul de mari. Pentru o rulare buna, fara lag si framerate scazut, este necesara o placa video nVidia GeForce GTX 560 sau AMD Radeon HD 6xxx. Procesorul potrivit pentru se incadreaza in categoria de top – quad-core – Intel i5, Intel i7, respectiv AMD Phenom sau AMD FX.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test