WRC 4 FIA World Rally Championship – curse de masini

Da mai departe daca iti place:

best config queensoft joc 3D drift masini curse WRC 4 FIA World Rally ChampionshipWRC 4 FIA World Rally Championship este cel mai nou joc de curse din seria World Rally Championship, lansat in anul 2013, pentru PS3, PS Vita, Xbox 360 si Windows PC. Este jocul oficial al Campionatului 2013 FIA World Rally si contine 16 modele de masini, 78 de etape de raliu, desfasurate in 13 locatii din toata lumea, 55 de echipe si 65 de soferi.

Jocul este foarte aproape de realitate, de la grafica si elementele audio, pina la dificultatea de a controla masina pe traseele dificile puse la dispozitie. Fata de seria Need for Speed, de exemplu, unde poti sa conduci cu masina la blana aproape tot timpul, in WRC 4 FIA World Rally Championship chiar trebuie sa controlezi cu mare atentie acceleratia, frina si driftul, pentru a reusi sa duci la bun sfirsit cursele.

De asemenea, un alt element important al jocului este faptul ca masina se accidenteaza destul de usor. Pentru fiecare parte a masinii, de la caroserie pina la motor, este afisat pe ecran gradul de distrugere, care poate sa ajunga foarte repede pe rosu, daca aveti un stil de condus foarte agresiv.

Cerintele de sistem pentru jocul WRC 4 FIA World Rally Championship sint unele medii, acceptabile ca pret. Aveti nevoie de o placa video din gama de mijloc, seria nVidia GT600 sau AMD HD 6000. In ceea ce priveste procesorul, este potrivit orice model Intel sau AMD, cel putin dual core.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test