World of Warplanes – ridica-ma la cer – joc gratuit cu avioane

Da mai departe daca iti place:

best config queensoft world of Warplanes joc avioane avion gratuit gratisWorld of Warplanes este un joc online multiplayer gratuit, creat de aceeasi companie ce a produs World of Tanks.

Jocul se bazeaza pe aceeasi idee si acelasi motor grafic, doar ca acum esti in cer, in zbor, in avion, in loc de tanc.

Grafica este destul de buna, efectele si texturile detaliate ajuta foarte mult la atmosfera generala a jocului.

Modul de control al avionului este destul de mult imbunatatit fata de modul real de pilotare al unui avion. Directia si focul se controleaza din mouse, exista o singura tasta pentru acceleratie (boost – un fel de nitro de la masini). Chiar si cu un avion model vechi, pentru inceput, se poate face fata cu brio diverselor lupte aeriene.

Cerintele jocului World of Warplanes nu sint prea pretentioase: practic, orice procesor de cel putin 2.2 GHz – orice procesor din oferta actuala este suficient pentru acest joc.

De asemenea, orice fel de placa video din oferta actuala este foarte buna pentru acest joc si poate sa functioneze, chiar si la reolutia de 1920×1080, cum este video de mai jos, fara sa frameze sau sa se intepeneasca.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test