Wolfenstein: The New Order – un shooter cu nazisti

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi fps Wolfenstein The New OrderWolfenstein: The New Order este cel de-al noualea joc din seria Wolfenstein, inceputa acum 33 de ani. Blazkowicz, eroul principal al jocului, trebuie sa salveze lumea de nazisti, intr-o istorie alternativa in care acestia au cistigat Al Doilea Razboi Mondial.

Actiunea este liniara, se desfasoara numai pe jos, fara nici un vehicul, dar foarte alerta si captivanta. Atmosfera audio este excelenta, sunetele oferind indicii despre inamici: latratul unui ciine, sunete electrice produse de echipamentul soldatilor, voci si zgomote auzite dupa colturi.

Armele sint din perioada anilor ’60, dar pot avea multe modificari, precum o combinatie pusca + lansator de rachete sau un tun laser folosit pentru a taia obstacole. Jucatorul poate sa detina, la un moment dat, un numar nelimitat de arme.

Dezvoltarea jocului a inceput inca din 2010, elementele de inspiratie fiind jocurile precedente din serie, dar si stilul nazist de la finalul celui de-al Doilea Razboi Mondial.


Cerintele de sistem pentru shooterul Wolfenstein: The New Order sint unele medii, destul de accesibile pentru toti jucatorii. Orice placa video din oferta actuala poate sa ruleze acest joc 3D, fara sa intepeneasca si fara sa frameze.
Wolfenstein: The New Order poate sa mearga foarte bine pe orice fel de procesor cel putin dual core Intel sau AMD.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test