WATCH_DOGS – unul din cele mai bune jocuri din 2014

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi watch dogsWatch Dogs este unul din cele mai bune jocuri din 2014, desi a fost lansat de catre Ubisoft de foarte putin timp. Inca de la anuntarea de acum 2 ani, jocul a primit peste 170 de nominalizari si premii, inainte de lansarea propriu-zisa.

Jocul este de tip open world – lume deschisa. Actiunea Watch Dogs nu este liniara, nu este obligatoriu ca misiunile sa fie jucate dupa un scenariu prestabilit. Puteti sa jucati anumite misiuni la anumite momente, puteti sa explorati pur si simplu diverse zone, fara nici o misiune anume. Pentru navigare prin joc, aveti la dispozitie peste 70 de tipuri de vehicule: masini, camioane, motociclete, tren/metrou.

Watch Dogs seamana foarte mult cu GTA IV: personajul este vazut din spate (3rd person), poti sa folosesti vehicule, jocul este open-world si are o harta destul de mare.

Elementul cheie al jocului este telefonul mobil – smartphone-ul. Cu ajutorul acestuia, personajul principal controleaza jocul si realizeaza o serie de actiuni de hack: sparge telefoanele si conturile celor intilniti pe strada, acceseaza diverse sisteme securizate, controleaza semafoarele si multe alte hack-uri si crack-uri.

De-a longul jocului, folosind punctele acumulate, personajul principal poate sa isi imbunatateasca abilitatile, grupate in 5 categorii principale: hack, condus masina, lupta, construit gadget-uri si reputatie.

Grafica jocului Watch Dogs este una excelenta, plina de culoare, detalii si elemente ce pot fi distruse. Atmosfera este completata de muzica si sunetele ambientale, care se integreaza perfect in linia jocului.

Cerintele de sistem pentru jocul Watch Dogs sint acceptabile, pentru un joc de asemenea calibru, aparut in 2014. Desi, oficial, placa video minim recomandata este nVidia GeForce GTX 460 sau AMD Radeon HD 5850, jocul functioneaza foarte bine si pe o placa nVidia GeForce GT 630, pe rezolutii si detalii mai mici, dar perfect acceptabile. O placa video recomandata pentru detalii si rezolutii mari este de la seria nVidia GeForce GTX 600 sau AMD Radeon HD 7000 in sus.

Procesorul minim, dar si cel recomandat, este cel putin Quad Core, deci ceva mai scump. Iar cantitatea de memorie recomandata este de cel putin 6 Gb.

O cerinta speciala pentru Watch Dogs este Windows Vista/7/8 pe 64 bits (x64), deci jocul nu mai functioneaza pe versiuni mai vechi, cum ar fi Windows XP – chiar daca este pe 64 bits – sau Vista/7/8 pe 32 bits (x86).

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test