Urban Trial Freestyle – figuri cu motocicleta

Da mai departe daca iti place:

best config queen soft joc 3D motociclete moto motorete 2D Urban Trial FreestyleUrban Trial Freestyle este un joc 2D/3D cu motociclete. Peisajul si elementele jocului sint realizate tridimensional, dar miscarea si actiunea se desfasoara doar in plan bidimensional, adica o miscare dinspre stinga spre dreapta – side scroller. Totusi, designul este foarte detaliat, iar actiunea jocului este destul de captivanta, astfel incit sa putem trece cu vederea faptul ca nu este un joc 100% 3D.

Desfasurarea jocului Urban Trial Freestyle este sustinuta de o multime de avantaje: viteza mare pentru realizarea figurilor acrobatice, grafica destul de detaliata si plina de efecte speciale, personalizarea motocicletei (tuning motocicleta).

Avind in vedere ca sint foarte putine jocuri cu motociclete disponibile pentru calculator (Ride to Hell Retribution, Moto Racer, Harley-Davidson, MotoGP, SBK), cred ca Urban Trial Freestyle merita un dram de atentie.

Cretintele de sistem pentru jocul cu motoare Urban Trial Freestyle sint foarte accesibile. Practic, pentru a rula bine, fara sa frameze, jocul are nevoie de orice placa video din oferta actuala. Iar procesorul potrivit pentru acest joc este cel putin dual core, pentru a permite sa mearga jocul fara intepeniri.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test