Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier – shooter tactic

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi fps Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier tacticTom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier este al 12-lea joc din seria seria Ghost Recon. Chiar daca a aparut in anul 2012, jocul inca se mentine in preferintele jucatorilor. Exista si o varianta gratuita online – Ghost Recon Phantoms. Jocul se incadreaza in genul shooter tactic, perspectiva este tip “vedere persoana a treia” (third person perspective), personajul este prezentat din spate. Actiunea jocului se bazeaza pe strategia de ascundere a jucatorului dupa obstacole (cover), pentru a evita detectia si atacarea de catre inamici, dar si pentru a dobindi un avantaj tactic asupra acestora.

Jocul dispune de o serie intreaga de elemente de strategie, folositoare pentru a parcurge toate cele 12 misiuni principale. Cel mai interesant este camuflajul adaptiv, care face jucatorul aproape invizibil. Un element ofensiv de ajutor este sistemul de prioritati in timpul unui atac. Astfel, jucatorul poate sa marcheze pina la 4 tinte, asupra carora se vor concentra ceilalti colegi de echipa.

Dupa indeplinirea cu succes a anumitor misiuni, sint disponibile accesori noi pentru arme: lunete mai puternice, incarcatoare mai mari, sisteme de tinta laser, miner sau bipod pentru stabilitate, tevi si paturi de arma cu precizie sporita.

Un alt element de ajutor in anumite misiuni sint dronele, foarte versatile, pot sa zboare, dar sa si circule pe sol, pentru a putea vedea exact locatia si miscarile inamicilor.

Cerintele de sistem pentru shooterul Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier sint unele medii. Aveti nevoie de o placa video nVidia GeForce GT 520 sau ATI AMD Radeon HD 4650 sau mai buna pentru a rula jocul fara intepeniri si fara lag. Procesorul minim recomandat este orice model actual, cel putin dual core – Intel Core 2 Duo sau mai bun, AMD Athlon X2 sau mai mare.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test