Thief – este buna si hotia uneori

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3D cerinte sistem thief hot lovitura hotie banditThief este un joc in care furi de la bogati si pastrezi pentru tine. Este o combinatie de shooter (desi sint doar doua arme: baston si arc) cu strategie (te strecori prin intuneric, fara sa te vada nimeni) si cu actiune (le dai la cap politistilor). Aparut in anul 2014, acesta este al patrulea joc din seria Thief.

Fiecare misiune si fiecare traseu din joc pot fi parcurse in mai multe moduri. In acest fel, cele 11 misiuni pot fi jucate de mai multe ori, in feluri diferite. Fie strecurindu-te prin intuneric, pe linga paznici. Fie apelind la instrumentele din dotare si la violenta. Fie o combinatie dintre cele doua moduri, dar cu acelasi deznodamint.

Atmosfera sumbra a jocului este sustinuta de toate elementele prezente. Grafica detaliata ne prezinta un peisaj intunecat, din epoca Victoriana, plin de artefacte gotice si steampunk. Ambianta audio este foarte bine realizata, zgomotele din jur fiind de un real folos pentru indeplinirea cu succes a misiunilor.

Cerintele de sistem pentru jocul Thief sint unele medii spre ridicate. Jocul functioneaza foarte bine pe orice fel de procesor dual core sau mai puternic. Grafica jocului este sustinuta fara sa frameze sau sa intepeneasca de orice placa video din oferta actuala.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test