The Walking Dead: Survival Instinct – shooter bazat pe serial

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft zombie joc 3d shooter impuscaturi The Walking Dead Survival Instinct zombiThe Walking Dead: Survival Instinct este un joc 3D shooter, bazat pe serialul de succes cu acelasi nume. Actiunea din joc are loc inainte serialului si se axeaza pe calatoria lui  Daryl si Merle Dixon din Georgia spre Atlanta. Din pacate, spre deosebire de serial, care are parte de multe laude, jocul are aproape in totalitate numai recenzii negative. Sint criticate aproape toale elementele jocului: grafica, sistemul de control si scenariul. Deci, practic, jocul cu zombie The Walking Dead: Survival Instinct se adreseaza, in primcipal, fanilor serialului The Walking Dead. Ca si in serial, rolurile celor doua personaje sint jucate de actorii Norman Reedus si Michael Rooker.

Actiunea jocului se bazeaza mai mult pe evitarea confruntarii directe cu zombie si pe folosirea armelor albe, in detrimentul armelor de foc. Astfel, ritmul poate sa para destul de incet si anost, ceea ce, din pacate, nu ridica mai deloc nivelul jocului. Cele doua personaje trebuie sa parcurga diverse etape ale traseului folosind cit mai judicios resursele disponibile: benzina, munitie, truse de prim ajutor sau mincare, alte obiecte folositoare in lupta cu zombie.

Cerintele de sistem pentru shooterul cu zombie The Walking Dead: Survival Instinct sint unele destul de mici. Jocul functioneaza foarte bine pe un procesor dual core sau mai puternic. Orice model de placa video din oferta actuala poate sa duca jocul shooter 3D The Walking Dead: Survival Instinct fara probleme, fara lag sau intepeniri.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test