The Sims 4 – simulator de oameni

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3D simulator The Sims 4The Sims 4 este un joc de simulare a oamenilor. Jucatorul controleaza unul sau mai multe personaje virtuale – denumire sims – care „traiesc” si interactioneaza intr-un mod foarte apropiat de viata reala.

Sims 4 are acelasi gen de desfasurare a actiunii, similara cu predecesorii sai. Diferentele apar prin elementele complet noi sau modificarea unora deja existente, dar si prin lipsa unor optiuni din joc.

Astfel, puteti sa va modificati casa intr-un mod mult mai usor. Puteti muta sau redimensiona o camera sau toata casa, fara sa fie afectat decorul corespunzator. La fel, crearea unui personaj nou, este mult mai simpla, prin interactiunea directa cu acesta pe ecranul calculatorului.

Puteti sa importati elemente noi, create de ceilalti jucatori, prin intermediul Galeriei, intr-un mod foarte usor si rapid.

Sims-ul vostru poate sa evolueze chiar si atunci cind nu va jucati. Astfel, jocul ofera un nivel nou de atractivitate si optiuni foarte variate.

Cerintele de sistem pentru jocul The Sims 4 sint unele medii, acceptabile ca pret si performanta. Orice model de placa video din oferta actuala poate sa ruleze fara probleme acest joc de simulare 3D, fara sa agate si fara sa intepeneasca. Procesorul minim recomandat este orice model actual, cel putin dual core, indiferent daca este Intel – de la Core 2 Duo in sus, sau AMD – Athlon X2 sau mai mare.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test