The King Of Fighters XIII – bataie la greu

Da mai departe daca iti place:

best config queen soft joc King Of Fighters XIII bataie lupte mortal kombat streeght fighter

The King Of Fighters XIII este un joc de lupte, de tipul Mortal Kombat sau Street Fighter. Jocul a aparut pe console arcade in Japonia in 2010, pe consolele Xbox 360 si PlayStation 3 in anul 2011, iar versiunea pentru Windows PC a aparut in 2013.

Jocul dispune de mai multe tipuri de partide. In primul rind, sint misiunile single player si multi player online. Apoi, sint misiunile de antrenament (Practice si Tutorial), jocurile Arcade si Story si meciurile Versus.

Numarul total de personaje din care puteti alege este de 36, impartiti in 12 echipe, plus 3 boşi.

Avind in vedere ca versiunea originala a jocului a aparut in 2010, acum 4 ani,grafica este destul de invechita, arata foarte pixelata. Din pacate, jocul nu are absolut nici o optiune de schimbare rezolutie sau detalii.

Atmosfera sonora este una obisnuita pentru acet tip de jocuri cu lupte: strigate, gemete si urlete, o muzica rapida si antrenanta, potrivita cu ritmul alert al bataliilor.


Cerintele de sistem pentru jocul The King Of Fighters XIII sint destul de scazute. Orice placa video din oferta actuala poate sa ruleze acest joc de lupte, fara intepeniri si fara frameuri. Jocul ruleaza fara probleme pe orice fel de procesor, chiar si pe modele mai vechi single core.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test