Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows – Testoasele Ninja la atac

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3D lupte batai testoasele ninja 2014 Teenage Mutant Ninja Turtles Out of the Shadows TMNT 2014Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows este cel mai nou joc cu Testoasele Ninja. Desi jocul pentru Windows a fost lansat in anul 2013, capata mai multa atentie acum, cu citeva zile inaintea lansarii filmului Teenage Mutant Ninja Turtles.

Jocul este unul clasic, de lupte intre partile binelui (cele 4 testoase, Splinter si April O’Neil) si fortele raului (reprezentate de Shredder, Karai, Kraang si Baxter Stockman).

Din pacate, jocul a fost primit destul de prost de catre comunitatea de gameri, din diverse motive. Problemele exista la toate versiunile jocului, Steam pentru Windows PC,  cea pentru Xbox 360 si cea pentru PlayStation 3.

Modul de joc multiplayer online functioneaza foarte prost. Prin natura jocului – 4 eroi principali – pot sa joace doar maxim 4 jucatori online in acelasi timp.

Actiunea jocului este foarte slaba. Foarte multe secvente video, foarte mult timp pierdut prin harta ce seamana mai mult cu un labirint.

Controlul personajului si miscarile camerei sint foarte ciudate pe varianta PC. Camera se misca destul de aiurea, pe un traseu prestabilit. In anumite momente, destul de multe, degeaba dai din mouse sau din controller in sus sau in jos, camera tot nu vrea sa se miste.

Singurele bile alba a jocului sint grafica destul de reusita si faptul ca se refera la legendarele Testoase Ninja. Atmosfera intunecata, punctata de elemente specifice desenelor animate: explozii spectaculoase, efecte speciale interesante si o grafica 3D acceptabila se adreseaza, in special, fanilor genului Teenage Mutant Ninja Turtles.

Cerintele de sistem pentru jocul 3D Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows sint unele destul de obisnuite. Procesorul recomandat este orice model putin dual core, indiferent daca este Intel sau AMD. Placa video potrivita pentru acest joc este, practic, orice model din oferta 2014.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test