State of Decay – unul din cele mai bune jocuri cu zombi

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi Zombie State of Decay zombiJocurile cu zombi sint unele din cele mai raspindite si iubite de public, in ciuda subiectului tenebros.  Puteti citi aici cerintele de sistem pentru Outlast si Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2.

State of Decay este unul din cele mai bune jocuri din genul horror zombi, lansat de Microsoft Studios la finalul anului 2013. Jocul este de tip open-world (lume deschisa), precum Far Cry 3, GTA IV si GTA V. In jocurile gen open-world, actiunea nu este liniara, poti sa indeplinesti misiunile in aproape orice ordine, nu se desfasoara dupa un scenariu stabilit dinainte. Poti sa mergi in orice loc de pe harta si poti efectua o multime de misiuni, principale sau secundare. De asemenea, actiunea este dinamica, se desfasoara altfel la fiecare pornire a jocului. De exemplu, daca la iesirea din joc era noapte si era activa o anumita misiune, la urmatoarea pornire poate sa fie zi, iar misiunile disponibile sa fie altele.

Jucatorul dispune de 99 de arme principale (pistoale, pusti, mitraliere, lansatoare de grenade) si in jur de 40 de arme albe (macete, rangi, bite de baseball, scinduri). Toate armele se deterioreaza dupa o perioada de folosinta, dar poti fi reperate in atelierele speciale.

Pentru o deplasare mai rapida si mai sigura exista o multime de masini, raspindite de-a lungul hartii. Jocul este destul de realist, masina se strica destul de repede, dupa ce ai busit 15 – 25 de zombie incepe sa scoata fum de la motor si, in cele din urma, ia foc si nu mai poate fi folosita.

Cerintele de sistem pentru jocul cu zombi State of Decay sint unele medii. Orice placa video din oferta 2104 poate sa ruleze acest shooter horror 3D, fara probleme sau intepeniri. Procesorul trebuie sa fie dual core sau mai bun, practic orice model Intel sau AMD din oferta actuala.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test