Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 – Hitler si zombi

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi fps Sniper Elite Nazi Zombie ArmySniper Elite: Nazi Zombie Army 2 este continuarea seriei de shootere Sniper Elite. Jocul a aparut la finalul anului 2013 si a fost bine primit de comunitatea de gameri.

Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 seamana destul de mult cu Left 4 Dead la modul de desfasurare al actiuni, dar si la atmosfera sumbra in care are loc carnagiul.

Totusi, grafica jocului nu este chiar atit de stralucita, iar peisajul aproape complet intunecat nu ajuta prea mult. Desi efectele speciale precum exploziile canistrelor de benzina si ale grenadelor sint spectaculoase vizual, acestea nu influenteaza absolut deloc elementele de decor. Zidurile nu se distrug, masinile nu se misca din loc, nici un element nu este afectat de o explozie.

Partea de actiune a jocului este simpla, dar atragatoare: impusti si arunci in aer o gramada de zombi. Sare sange, explodeaza creieri, o mare de cadavre.

Cerintele de sistem pentru jocul Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 sint medii, accesibile ca pret. Orice placa video din oferta 2104 poate sa ruleze acest shooter 3D, fara sa intepeneasca si fara sa frameuri. De asemenea, jocul ruleaza fara probleme pe orice fel de procesor, chiar si pe modele mai vechi single core.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test