Sky Gamblers Storm Raiders – lupte cu avioane

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc avioane avion Sky Gamblers Storm Raiders lupte aeriene duel aerianSky Gamblers Storm Raiders prezinta lupte cu avioane din al Doilea Razboi Mondial. In joc se regasesc mai multe tipuri de lupte aeriene: dueluri intre avioane, protectia din aer a oraselor si flotelor navale, misiuni de bombardament, ba chiar si zboruri prin tuneluri. Misiunile au loc in locatii reproduse fidel dupa realitate: Pearl Harbor, coasta Dover-ului din Anglia, Midway, Germania si Franta.

Grafica medie a jocului poate sa fie un avantaj. In acest fel, jocul poate fi rulat, fara probleme, si pe calculatoare ceva mai slabe, dotate cu placi video modele mai vechi. Coloana sonora si ambianta generala audio sint realizate foarte bine.

Poate cel mai interesat aspect al jocului este faptul ca jucatorul nu are nevoie sa invete 120 de taste si operatiuni pentru a zbura cu avionul. Pur si simplu selectati tipul de misiune (multiplayer, single player, supravietuire, cariera) si sinteti in zbor in 3 secunde. Inamicii apar imediat si incepeti sa trageti in ei cu toate fortele.

Cerintele de sistem pentru simulatorul de zbor Sky Gamblers Storm Raiders sint unele foarte acceptabile, jocul ruleaza foarte bine chiar si pe calculatoare vechi. Orice placa video din oferta actuala poate sa ruleze acest simulator de avioane 3D, fara intepeniri si fara lag. Jocul Sky Gamblers Storm Raiders ruleaza fara probleme pe orice fel de procesor, chiar si pe modele mai vechi single core.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test