S.K.I.L.L. – Special Force 2 – shooter 3D online gratuit

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc gratuit gratis 3d shooter impuscaturi multiplayer online SKILL Special Force 2SKILL – Special Force 2 este un joc online gratis, din genul shooter 3D, oferit prin platforma Gameforge. Actiunea jocului se desfasoara intr-un peisaj, ca de obicei, apocaliptic, dintr-un viitor alternativ. Natiunile lumii sint inclestat intr-un nou Razboi Rece si, pe deasupra, mai au de-a face si cu o invazie extraterestra.

In acest fel, jocul ofera foarte multe moduri de joc si foarte multe optiuni inovatoare. Meciurile sint organizate in mai multe categorii: Single (deathmatch obisnuit, fiecare pentru el), Team Deathmatch (jucatorii sint grupati in 2 echipe), Blasting (un fel de Plant the bomb din Counter Strike), Seizure (capturarea unui obiect si apoi intoarcerea in baza cu acel obiect), Glass (podeaua camerelor este format din blocuri de geam, care pot fi sparte, astfel jucatorii se prabusesc in neant), Survival si Defence (trebuie sa va aparati de hoarde de alieni), Manhunt (puteti intra chiar in pielea extraterestrilor si sa omoriti inamicii umani). De curind, SKILL – Special Force 2 a fost actualizat. A aparut un mod nou de joc: Hero – doua echipe, sprijinite de extrateresti, se lupta pentru a distruge baza adversa. De asemenea, au aparut mai multe harti noi.

Printre elementele inovatoare ale jocului este sistemul de bonusuri. Astfel, primiti puncte mai multe pentru fraguri multiple, primiti puncte pentru razbunare (Revenge – dupa respawn, omoriti inamicul ce v-a ucis anterior), primiti puncte pentru asistenta (Assist – un alt jucator omoara un inamic pe care doar l-ati ranit), primiti puncte pentru martiriu (Martyr – muriti impreuna cu un inamic).

In acest fel, prin sistemul de puncte, jocul este mult mai echilibrat decit altele similare. Orice jucator poate sa achizitioneze arme mai bune, existind chiar si posibilitatea de a returna unele arme (bineinteles, primiti mult mai  putine puncte inapoi).

Cerintele de sistem pentru SKILL – Special Force 2 sint destul de scazute. Orice placa video din oferta actuala poate sa ruleze acest joc multiplayer online 3D, fara sa intepeneasca si fara sa frameze. De asemenea, jocul ruleaza fara frameuri si fara intepeniri, pe orice fel de procesor, chiar si pe modele mai vechi single core.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test