Sid Meier’s Starships – strategie spatiala

Da mai departe daca iti place:

best config queen soft joc lupte strategie razboi spatiu spatial Sid Meier's Starships naveSid Meier’s Starships este un joc de strategie spatiala, realizat de creatorul celebrului Civilization. Jocul este de sine statator, dar poate fi interconectat cu ¬†Civilization: Beyond Earth, daca aveti ambele jocuri instalate.

Jucatorul controleaza o flota de nave spatiale pentru a explora galaxia. In timpul voiajelor, jucatorul va intilni forte ostile umane, dar si extraterestre. Misiunile pot fi duse la capat folosind o combinatie de actiuni militare, diplomatie si strategie.

Starships este o continuare a ideii din Civilization: Beyond Earth. Coloniile umane stabilite pe o planeta strainapleaca in explorarea universului, jocul punind accent pe crearea si dezvoltarea navelor spatiale.

Fata de alte titluri lansate de Sid Meier, Starships este mult mai simplu. Misiunile nu au profunzimea celorlalte titluri, sint mai scurte si au mai putine optiuni diplomatice si militare.

Cerintele de sistem pentru jocul de strategie¬†Sid Meier’s Starships sint unele medii, accesibile atit ca pret, cit si ca performanta. Jocul Sid Meier’s Starships merge fara probleme pe o placa video medie – orice model din oferta actuala poate sa ruleze fara probleme acest joc de strategie in spatiu, fara lag si fara intepeniri. Procesorul minim recomandat este, practic, orice model actual, Intel Core 2 Duo sau AMD Athlon X2, sau orice model mai avansat.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test