Shadow Warrior – ninja style

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi fps shadow warriorShadow Warrior este un joc first person shooter 3D (FPS) , dar cu un element aparte – sabii ninja. Este un remake lansat in 2013 al jocului original din 1997. Misiunile sint doar single player, jocul nu are nici un element multiplayer online.

Lista de arme este standard: pistoale, mitraliere, pusti si lansatoare de rachete. Diferenta notabila este arma de baza: sabia ninja – katana, perfecta pentru o baie de sange. Bonusurile sint stelutele de otel – shuriken – si cutitul ninja.

Actiunea jocului este una liniara – dupa un lung drum in care tai si impusti oameni si demoni, urmeaza boss fight – o singura arena larga, unde te confrunti cu un monstru gigantic.

 Shadow Warrior are si un sistem de imbunatatire a armelor si abilitatilor jocatorului, pentru care ai nevoie de bani, puncte karma si cristale Ki. Acestea sint culese in lupta si sint folositoare pentru a putea invinge inamicii din ce in ce mai puternici.

Un alt punct forte al jocului este ca personajul poate sa se vindece singur, imediat dupa ce a incasat citeva lovituri, fara sa fie necesara o trusa medicala sau alte elemente.


Cerintele de sistem ale jocului  Shadow Warrior sint medii, accesibile pentru orice gamer. Orice placa video din oferta actuala poate sa ruleze shooterul 3D  Shadow Warrior  fara frameuri si fara intepeniri. Jocul poate sa functioneze foarte bine pe orice fel de procesor cel putin dual core Intel sau AMD.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test