Rocket League – fotbal cu masini

Da mai departe daca iti place:

rocket league joc 3d game cerinte sistem bestconfig queensoft queen soft placi video 2015 masini curse cars fotbal mingeRocket League este un joc de fotbal, dar jucat cu masini in loc de oameni. In afara de minge si doua porti, nimic altceva nu prea mai seamana cu jocul clasic de fotbal.

Toate elementele jocului sint de domeniul SF, futuriste. Arena de joc este una foarte larga, cu porti imense, potrivite pentru masini. Decorul este plin de lumini, neoane si are un design tehnologic. Masinile pot fi tunate cu foarte multe elemente, compania producatoare se lauda cu peste 10 miliarde de combinatii posibile.

Jocul dispune doua moduri single player: meci demonstrativ (un singur meci) sau sezon (se joaca doar cu boti). Modul multiplayer poate fi online (jucatori de pe Internet) sau local (2-4 jucatori in modul splitscreen).

Varianta Windows PC a jocului dispune de 9 vehicule si 8 arene (sau variante). Fiecare teren de joc are mai multe boostere, adica bonusuri care alimenteaza energia masinilor. Aceasta energie este folosita pentru nitro – viteza mult mai mare, folosita pentru a obtine un avantaj asupra adversarilor.

Cerintele de sistem pentru jocul cu masiniĀ Rocket League sint unele foarte accesibile. Jocul functioneaza foarte bine pe un procesor chiar model mai vechi, dual core. Rocket League functioneaza bine, fara lag si fara intepeniri, pe orice fel de orice placa video din oferta actuala.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test