Ridge Racer Unbounded – curse de masini

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3D masini curse Ridge Racer UnboundedRidge Racer Unbounded este cel mai nou joc din seria Ridge Racer, lansata in anul 1993 de compania Namco. Cele mai vizibile imbunatatiri sint posibilitatea de a crea si distribui propriile piste de curse si abilitatea de a gasi diverse scurtaturi prin distrugerea cladirilor sau chiar a oponentilor.

Ridge Racer Unbounded se inspira destul de mult din celebrele jocuri Need for Speed, atit la modul de joc, cit si la grafica si efecte speciale.

Jocul ofera o serie de 9 districte, fiecare impartit in 7 piste de curse, in total trebuie sa parcurgeti 63 de curse pentru a finaliza jocul in modul single player. Fiecare cursa cistigata va aduce o serie de puncte, cu care puteti cumpara masini noi sau diverse piese pentru tuning.

Cursele poti fi jucate in 5 moduri diferite:

– Domination Race: modul de baza, cursa obisnuita;

– Shindo Racing: este activ nitro, dar nu puteti sa va distrugeti adversarii si nici obstacolele;

– Frag Attack: scopul este sa distrugi cit mai multi oponenti intr-un timp cit mai scurt;

– Drift Attack: cursa de drifting;

– Time Attack: trebuie sa terminati fiecare tura intr-un timp cit mai scurt.

Cerintele de sistem pentru jocul Ridge Racer Unbounded sint unele medii. Jocul functioneaza foarte bine pe orice fel de orice placa video din oferta actuala, inclusiv pe modele mai vechi (GeForce 8800 GT sau Radeon HD 3870). Orice procesor dual core sau mai puternic poate sa sustina acest joc, fara intepeniri sau frameuri.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test