Ride to Hell Retribution – joc cu motociclete

Da mai departe daca iti place:

best config queen soft joc 3D Ride to Hell Retribution motociclete moto motoreteRide to Hell Retribution este un joc dintr-o nisa aparte, foarte mica: jocurile cu motociclete. Acest tip de jocuri apare foarte rar, printre cele mai cunoscute fiind: seria Moto Racer, seria Harley-Davidson, seria MotoGP, seria SBK.

Spre deosebire de majoritatea jocurilor cu motociclete, acesta nu este un joc de curse. Este o combinatie de motociclete si joc shooter 3D. Actiunea are loc in anii ’60 si se axeaza pe lupta dintre doua gasti de bikeri.

Desi jocul a primit recenzii negative, totusi este de mentionat faptul ca este, practic, singurul joc cu motociclete aparut in anul 2013.

Jocul Ride to Hell Retribution are cerinte de sistem modeste, putind sa functioneze foarte bine, fara frameuri sau intepeniri, pe orice fel de procesor – practic orice procesor modern este suficient pentru acest joc.

De asemenea, orice fel de placa video din oferta actuala este foarte buna pentru acest joc si poate sa functioneze, fara sa frameze si fara sa se intepeneasca.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test