Resident Evil: Revelations 2 – zombie in sus si zombie in jos

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft zombie joc 3d shooter impuscaturi Resident Evil Revelations 2 zombiResident Evil: Revelations 2 este cel de-al zecelea joc din seria Resident Evil si cel mai nou, aparut in anul 2015. Ca multe alte jocuri din celebra serie, si acesta are doua personaje principale: Claire Redfield si Moira Burton.

Cele doua trebuie sa tina piept hoardelor dezlantuite de zombie si mutanti.Doar Claire este capabila sa foloseasca arme de foc, in timp ce Moira este limitata la folosirea uneltelor de genul caramida, ranga sau lanterna.

Jocul este alcatuit din 4 episoade principale, doua finaluri diferite si doua episoade bonus.

Spre deosebire de versiunea pentru Windows PC, versiunea pentru console (Playstation 3/4 si Xbox 360/One) ofera si varianta de joc multiplayer cooperativ.

Cerintele de sistem pentru jocul shooter 3D cu zombie Resident Evil: Revelations 2 sint unele medii, accesibile ca eprformanta si pret. Jocul functioneaza acceptabil si pe procesoare mai vechi, procesor dual core, Intel Core 2 Duo sau AMD X2. In ceea ce priveste placa video, Resident Evil: Revelations 2 ruleaza fara lag sau intepeniri pe orice fel de orice placa video din oferta actuala, inclusiv pe modele mai vechi (GeForce 8800 GT sau Radeon HD 3870).

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test