Remember Me – joc shooter 3D

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft remember me joc 3d shooter memorie amintiri remixRemember Me este un joc 3D shooter aparut in anul 2013. Jocul aduce o idee inovatoare: remixarea memoriei pentru a-ti distruge inamicii. Un alt element important al actiunii in acest joc este si furtul de memorie, pentru a putea avansa in povestire.

Sistemul de lupta poate fi personalizat aproape complet. Jucatorul poate sa creeze lovituri si combinatii noi de-a lungul evolutiei jocului. De asemenea, sint disponibile si citeva arme, bineinteles futuriste, precum Spammer si Junk Bolt.

Grafica jocului este foarte bine realizata, foarte detaliata si destul de realista, chiar daca acitunea are loc in viitor, in anul 2084. Atmosfera este destul de apasatoare, cu multa ploaie si zone intunecate.

Cerintele de sistem sint ceva mai mari. Avind in vedere noutatea si complexitatea jocului, pentru o experienta fluida, fara sa intepe, acesta are nevoie de un procesor cel putin dual core, dar recomandat este un procesor quad core sau mai mare.

Placa video, cea mai importanta componenta pentru jocuri, trebuie sa fie din gama de virf. Memoria RAM trebuie sa fie de cel putin 4 Gb pentru un joc fara frameuri.

Jocul se comporta foarte bine la o rezolutie HD 1920 x 1080, dupa cum puteti vedea din video de mai jos.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test