Reduceri atractive la configuratii complete

Da mai departe daca iti place:

best config queen soft configuratie reducere promotie discountIn articolul de astazi va voi recomanda doua configuratii complete, de firma, cu pret atractiv, mai ales datorita reducerilor speciale.

Prima configuratie va fi ceva mai scumpa, dar potrivita pentru orice tip de joc sau aplicatie actual.

Cea de-a doua configuratie este de buget, ceva mai ieftina, dar totusi foarte buna pentru aplicatii de birou si jocuri, chiar pretentioase – dar jucate pe detalii si rezolutii mai mici.

best config queen soft configuratie reducere promotie discount ASUS CM6730 intel core i5 3350P

Sistem Desktop Asus CM6730, cu procesor Intel Core i5-3350P cu viteza de 3.10GHz, platforma Ivy Bridge, 6 GB de memorie RAM DDR3 la viteza de 1333 MHz, un hard disk SATA de 2 TB si o placa video nVidia GeForce GT620 cu 2 GB de memorie video GDDR3.

Sistemul este potrivit pentru aproape orice joc sau aplicatie actuale. Chiar daca placa video este un model de mijloc, cu performante medii, este sustinuta foarte bine de procesorul rapid si cantitatea generoasa de memorie video.

Pretul pentru aceasta configuratie este de 2300 de lei, avind o reducere masiva de 200 de lei de la preul original de 2500 de lei.

 

best config queen soft configuratie reducere promotie discount Dell Vostro 270 MT G2020Sistem Desktop PC Dell Vostro 270 MT cu procesor Intel Pentium G2020 dual core la viteza de 2.90 GHz, 2 GB de memorie DDR3 la 1600 MHz, un hard disk SATA III de 500 GB si o placa video onboard Intel HD Graphics. De asemenea, sistemul vine la pachet si cu un mouse si o tastatura Dell KB212-B QuietKey, ambele cu conectare pe mufa USB.

Pretul actual al acestui sistem este de 1260 de lei, cu o reducere importanta de 140 de lei, de la pretul original de 1400 de lei.

Singura limitare a acestui calculator este placa video slaba. Daca dispuneti de un buget suficient, puteti achizitiona si o placa video dedicata, la un pret foarte bun – GeForce GT610, cu 2 Gb de memorie video – la doar 200 de lei.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test