Reducere 50% la Logitech si alte promotii

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft promotie 50 reducere jumatate pret discount logitech perifericeAstazi citeva promotii rapide si foarte interesante. Incepem in forta: 50% reducere la al doilea produs Logitech. Adica puteti sa va cumparati niste boxe, un webcam, o tastatura sau un mouse, impreuna cu alt produs Logitech, la jumatate de pret. Eu chiar as avea nevoie de o tastatura noua, aceasta veche incepe sa scirtiie pe la colturi, face un zgomot destul de enervant cind tastez. Kitul Logitech Cordless Desktop MK520 mi se pare foarte interesant, mouseul seamana la perfectie cu cel actual, care si acesta incepe sa arate semne de uzura.

bestconfig queensoft promotie 50 reducere jumatate pret discount logitech periferice tableta asus memopad

 

 

O alta promotie foarte interesanta este si noua tableta Asus MeMO Pad HD 7.

La pretul foarte bun de 700 de lei, tableta Asus MeMO Pad HD 7 ME173X beneficiaza de aproape tot ce v-ati dori de la o tableta moderna: un procesor quad core Cortex A7 cu viteza de 1,2 GHz, memorie RAM 1 Gb, stocare interna de 16 Gb, conexiune Bluetooth si wireless, senzor GPS, doua camere video Рfata si spate, Android 4.2.1.

Singura problema mai notabila este lipsa suportului 3G nativ. Dar, din ce in ce mai multe tablete sint compatibile cu stickurile USB de Internet mobil, de la RDS Digi, Vodafone, Orange sau Cosmote.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test