Promotie placi video

Da mai departe daca iti place:

best config queen soft placi video promotie reducere discountVa voi prezenta astazi citeva promotii la placi video, atit modele foarte ieftine, cit si unele ceva mai scumpe.

Pentru jocuri, placa video este principala componenta ce contribuie la un joc fluent, fara frameuri, fara intepeniri si fara lag in joc. De asemenea, placile video moderne (mai ales cele GeForce, de la nVidia, prin tehnologia CUDA) pot ajuta unele programe sa functioneze mai rapid (in special programe de editare video, gen vReveal, Soy Vegas sau Adobe After Effects).

Placa video MSI nVidia GeForce GT630 – are o cantitate de 4 Gb de memorie video GDDR3, interfata de memorie este de 128 bits, conectori de iesire video D-sub 15 pini (mufa albastra, VGA), DVI (mufa alba, digitala) si HDMI (pentru conectare la un televizor), iar slotul de conectare este PCI-Express 3.0 sau compatibil.

Procesorul video lucreaza la o viteza de 810 MHz, placa video este compatibila cu DirectX 11, constructia este solida, iar ventilatorul este destul de silentios.

Pretul actual este de 300 de lei, avind o reducere de 340 de lei, cit era pretul original.

best config queen soft placi video promotie reducere discount msi geforce gt 630

Placa video Gigabyte ATI Radeon HD 7790 – dispune de 1 Gb de memorie video GDDR5, interfata de memorie pe 128 bits, conectori de iesire HDMI si DVI, iar placa se monteaza intr-un slot PCI Express 3.0 sau compatibil. Desi poate parea putin cantitatea de memorie video, de doar 1 Gb, aceasta este mai mult decit suficienta pentru orice fel de joc sau aplicatie actuale. Rezolutia maxima suportata de placa video este 2560 x 1600 pixeli, pentru a atinge asa ceva in jocuri trebuie un suport zdravan si din partea unui procesor bun.

Procesorul video functioneaza la 1075 MHz, placa video este compatibila cu DirectX 11, are 2 iesiri DVI – deci puteti sa conectat doua monitoare, plus o iesire HDMI – pentru un televizor.

Pretul actual al placii video Gigabyte ATI Radeon HD 7790 este de 665 de lei, fiind redus de la pretul original de 700 de lei.

best config queen soft placi video promotie reducere discount Gigabyte ATI Radeon HD 7790

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test