Promotie 30% la router wireless Asus – concurs – actualizare

Da mai departe daca iti place:

best config queen soft router wireless promotie discount reducere concursActualizare: avind in vedere inscrierile masive :), am fost suprasolicitat de jurizare. Codul de redecere este 4162-7317-8487-9336 – valabil pentru oricare din cele 2 routere de mai jos.

Promotie speciala – reducere 30% la routere wireless Asus – valabila doar 6 zile, pina pe 14 iulie.

Reducerea se aplica doar la 2 modele de top: ASUS RT-N53 N600 si ASUS RT-N56U N600, USB, Gigabit. Acestea sint doua routere wireless Asus excelente, ce beneficiaza de o multime de functii suplimentare, dupa cum puteti citi mai jos.

Pentru a beneficia de reducere, vom organiza un concurs cu tragere la sorti, realizat cu ajutorul random.org – in ziua de 12 iulie. Pentru a va inscrie la concurs, trebuie sa efectuati urmatoarele operatiuni:

– lasati un comentariu mai jos, care sa contina numele, adresa de email si motivul pentru care aveti dnevoie de un router wireless

– va inscrieti la newsletter, folosind formularul din partea dreapta – Primeste noutatile pe mail

– dupa tragerea la sorti, cistigatorul trebuie sa cumpere unul din cele 2 produse dupa ce a efectuat click pe oricare link din acest articol

best config queen soft router wireless ASUS RT-N53 N600 promotie discount reducereASUS RT-N53 N600 este dotat cu doua antene interne si functioneaza in dual band: 2.4 si 5 GHz, pentru o putere si acoperire maxime.

Viteza maxima de transfer pe wireless este de 300 Mbps, cu mult mai mare decit majoritatea abonamentelor de Internet oferite la ora actuala.

Pretul cu reducere este de doar 210 lei, de la 300 de lei.

 

 

best config queen soft router wireless promotie discount reducere ASUS RT-N56U N600 USB GigabitASUS RT-N56U N600, USB, Gigabit este un router wireless de viteza mare, avind 5 antene interne (doua de 3.8 dBi si trei de 5 dBi), care functioneaza in dual band, la 2.4 si 5 GHz, putind sa atinga o viteza maxima pe wireless este de 300 Mbps.

Routerul dispune si de doua porturi USB 2.0, la care puteti conecta un stick flash USB sau un hard disk extern, sau un modem 3G, pentru cazul in care cade conexiunea obisnuita de Internet.

Pretul cu reducere este de doar 343 de lei, avind o reducere masiva de la pretul original de 490 de lei.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test