Project Blackout – joc shooter gratuit

Da mai departe daca iti place:

 

best config queen soft project blackout joc shooterProject Blackout este un joc multiplayer online shooter, FPS – First Person Shooter, cu impuscaturi, gratuit, pe care il puteti descarca de aici.

Serverele sint mereu populate, deci veti gasi intotdeauna inamici de impuscat. Jocul are o grafica destul de buna si un ambient audio potrivit actiunii intense.

Eu cred ca Project Blackout se apropie cel mai mult de Counter Strike, unul din cele mai bune shootere online. Actiunea este rapida, intensa, meciurile, echipele si armele sint destul de bine echilibrate. De asemenea, spre deosebire de Counter Strike si War Inc., in Project Blackout nu sint atit de multi hackeri si cheateri.

Jocul dispune de mai multe harti, din diverse locatii: santier de constructii, oras arab parasit, restaurant chinezesc, vas cargo in mijlocul oceanului. Actiunea in aceste harti se desfasoara in mai multe moduri de joc: deatchmatch clasic, modul bomba, dino mode – foarte interesant, o echipa de oameni si o echipa de dinozauri.

Cerintele de sistem nu sint foarte mari. Jocul merge fluent, fara frameuri si fara intepeniri, pe orice fel de procesor – practic orice procesor modern este suficient pentru acest joc.

De asemenea, orice fel de placa video din oferta actuala este foarte buna pentru acest joc si poate sa functioneze, fara sa frameze si fara sa se intepeneasca.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test