Problema card SD

Da mai departe daca iti place:
  • bestconfig queensoft queen soft intrebare intreaba-ma problema eroare cardIntrebare:: Salut, Am un card SD criptat/securizat dar care nu-mi cere nici-o parola cand intru pe el, sterg de pe el sau introduc pe el, insa problema e alta: cand il scot si il introduc din nou nu exista nici-o modificare din cele facute, toate fisierele sunt la fel cum erau inainte fara nici-o modificare. Am incercat sa-l formatez dar mi se spune „windows was unable to complete this format”. Te rog sa ma ajuti. Multumesc !
  • E-mail: mi*********@yahoo.com

Drept sa spun, eu nu prea am auzit de exact aceasta problema. Dar am auzit de citeva elemente separate, sa speram ca putem sa punem cap la cap toate partile si sa gasim o solutie.

De unde stii ca este criptat/securizat cardul ? Ai facut tu vreo operatiune de acest gen ?

Ai incercat sa folosesti cardul intr-un telefon sau tableta ? Sau chiar sa-l formatezi folosind un telefon ?

Ai incercat sa-l folosesti sau sa-l formatezi pe alt calculator ? Sau poti sa-l incerci pe acelasi calculator, cu Linux Live CD (doar ca sa incerci o simpla copiere de citeva fisiere) sau GParted (stergi complet partitia de pe card, apoi o refaci).

Faptul ca dispar fisierele de pe card – se poate face acest lucru cu programe speciale de genul Deep Freeze, Returnil sau altele. Aceste programe fac exact acest lucru: orice modificare pe o partitie protejata este anulata la restartul calculatorului. Cum intrebam mai sus, ai incercat tu vreun software special de securitate, criptare, antivirus ?

Acest comportament – dispar fisiere – poate sa mai fie si urmare a actiunii unor virusi. Incearca sa scanezi si sa cureti calculatorul de virusi in acest mod. De obicei, din cauza virusilor mai apar si alte probleme: blocari sau restartari, erori peste erori, apar programe fara sa fie instalate. La tine apar si alte probleme sau erori ?

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test