Prime World: Defenders – strategie tower defense

Da mai departe daca iti place:

Prime World Defenders bestconfig queensoft joc lupte strategie tower defence tower defense TDPrime World: Defenders este un joc din genul tower defense pentru Windows PC, lansat in anul 2013.

Spre deosebire de clasicul Kingdom Rush, Prime World: Defenders ofera o grafica mult mai buna si o serie de elemente noi de joc. Astfel, turnurile pot fi imbunatatite printr-un sistem de carti de joc. Acestea se combina intre ele, pentru a dobindi noi puteri si  actualizari ale turnurilor: putere de foc mai mare, distanta de tragere mai intinsa, super-puteri suplimentare. Avind in vedere ca sint disponibile foarte multe astfel de combinatii de carti de joc, vor rezulta la fel de multe versiuni de turnuri, fiecare cu abilitati diferite.

Pe linga misiunile principale ale jocului, mai sint disponibile si misiuni secundare, cu harti generate la intimplare. In acest fel, puteti sa jucati aproape la nesfirsit Prime World: Defenders.

Jocul dispune de 8 turnuri principale, 8 turnuri unice si 6 turnuri epice. Fiecare dintre acestea poate fi upgradat l;a nivelul maxim 5, folosind cartile de joc colectate dupa fiecare runda.

Grafica jocului este mult mai avansata decit cea a altor jocuri de genul tower defense. Harta este prezentata complet in 3D, se poate roti in orice directie, se poate afectua zoom pina la un nivel destul de mare, astfel incit sinteti plasat in mijlocul actiunii.


Cerintele de sistem pentru jocul 3D tower defense Prime World: Defenders sint acceptabile. Jocul merge foarte bine pe orice placa video din oferta actuala, fara sa intepeneasca si fara sa frameze. Procesorul minim recomandat este orice model putin dual core sau mai mare.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test