Outlast – horror, dar fara arme !

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d horror Outlast arme placi video 2014Outlast este un joc horror, aparut in 2013. Partea inovatoare si cea mai interesanta a jocului este ca personajul principal nu are arme pentru a se lupta cu zombie ce-l ataca din toate partile.

Dupa proverbul romanesc „fuga este rusinoasa, dar e sanatoasa”, cele mai bune sanse de supravietuire le aveti fugind de monstrii care va ataca si apoi ascunzindu-va in colturi intunecoase sau in dulapuri, cum puteti vedea si in clipul video de mai jos.

Atmosfera jocului este construita gradual, cu elemente ce apar treptat: noapte adinca, zgomote suspecte, umbre intrezarite cu coada ochiului si, in final, monstri care iti sar direct in fata.

Jucatorul dispune de o camera video cu functia de filmare noapte, cu infrarosu. Aceasta il ajuta sa descopere zombie ascunsi in intuneric, dar aduce si un plus de groaza, in momentul in care vezi acesti monstri in toata splendoarea lor !

Cerintele de sistem pentru jocul Outlast sint medii, foarte accesibile pentru toti gamerii. Practic, orice placa video din oferta actuala poate sa ruleze acest joc 3D, fara sa intepeneasca si fara sa frameze.
Outlast poate sa mearga foarte bine pe orice fel de procesor cel putin dual core, indiferent daca este de la Intel sau AMD.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test