Operation7 – shooter 3D online gratuit

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc gratuit gratis 3d shooter impuscaturi multiplayer online operation7 operation 7Operation7 este un joc shooter online multiplayer gratuit. Jocul se lauda cu citeva elemente interesante, care contrabalanseaza grafica destul de modesta.

Armele din joc se pot personaliza in diferite moduri: tinta laser, teava diferita, amortizor, lunete pentru foc mai precis.

Hartile din joc sint bazate pe locuri reale: inchisoarea Alcatraz, Prypiat (orasul devastat de linga Cernobil, care apare si in jocul Stalker), piata Shibuya din Tokio, dar si multe alte locatii interesate (fabrica parasita, canalizare, orase distruse).

Echipamentul se poate personaliza la fel de mult ca si armele, de la veste antiglont si alte elemente ce va protejeaza, pina la costume de camuflaj de toate tipurile.

Cerintele de sistem pentru shooterul Operation7 sint foarte modeste. Orice placa video din oferta actuala poate sa ruleze acest joc gratuit multiplayer 3D, chiar foarte bine, fara frameuri. De asemenea, jocul ruleaza fara intepeniri pe orice fel de procesor, chiar si pe modele mai vechi single core.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test