Need for Speed Rivals – curse de masini

Da mai departe daca iti place:

best config queen soft joc 3D auto masini drive NFS Need for Speed Rivals carsNeed for Speed Rivals este cel de-al 20-lea joc din celebra serie Need for Speed, lansata de Electronic Arts acum 20 de ani.

Elementele de noutate aduse de Need for Speed Rivals sint: grafica imbunatatita, sistemul AllDrive – tranzitie single-player / multi-player si intoarcerea masinilor Ferrari, dupa o lipsa de 11 ani.

Grafica jocului este, intr-adevar, superba. Sistemul meteo dinamic, impreuna cu peisajul, designul masinilor si al tuturor elementelor vizuale sint chiar impresionante. Totusi, aceasta grafica spectaculoasa inseamna si cerinte de sistem mult mai mari decit al jocurilor Need for Speed anterioare – vedeti mai jos aceste cerinte si citeva sfaturi pentru o performanta mai buna.

Sistemul AllDrive inseamna schimbarea de la jocul de unul singur (single player) la jocul in retea, impreuna cu prietenii, fara nici un efort, in mod transparent. Totusi, si acest sistem are problemele lui: nu exista servere dedicate. Asta inseamna ca unul dintre jucator este host (gazda), serverul jocului. Daca acest jucator iese din joc, serverul este transferat altui jucator, dar aceasta se face in mod greoi, prin intreruperea jocului celorlalti pentru citeva [zeci de] secunde.

Cerintele de sistem pentru Need for Speed Rivals sint mai mari decit pentru celelalte jocuri din serie. Pentru o performanta optima, producatorul recomanda o placa video AMD Radeon HD 7870 sau  NVIDIA GeForce GTX 660.

Performantele jocului pe placile medii, mai accesibile la pret, sint destul de slabute, avind un lag destul de pronuntat. Pentru a putea juca cit de cit pe placa mea video, MSI GeForce GT630, a trebuit sa fac overclock la procesorul si memoria video. Chiar si asa, jocul tot a rulat destul de incet.

De asemenea, jocul este limitat in mod automat, de catre producator, la 30 de frame-uri pe secunda (fps), pentru a permite functionarea fluida a sistemului AllDrive. Am incercat si modificarea scurtaturii jocului folosind parametrul -GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60+,dar nici acesta nu a ajutat. Ba mi se pare ca jocul a mers chiar si mai greu.

Procesorul recomandat pentru a juca Need for Speed Rivals fara sa frameze este unul cel putin Intel Quad Core sau AMD Six Core.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test