NASCAR ’15 – SURPRIZA: tot curse de masini :)

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3D masini curse NASCAR 15NASCAR ’15 este cel de-al patrulea joc din celebra serie NASCAR. Jocul este disponibil pentru toate platformele Windows PC, Playstation 3 si Xbox 360. Desi are numele ’15/2015, jocul este mai mult o actualizare a lui NASCAR ’14 si nu un joc dezvoltat complet de la zero. Intre timp, a aparut si pachetul gratuit Victory Edition, care include toate tipurile de modele, DLC si patch-uri.

Cum am spus si despre NASCAR ’14, jocul se adreseaza aproape exclusiv pasionatilor. Circuitul este unul aproximativ rotund, strategiile sint mult mai simple decit, de exemplu, Formula 1. Pur si simplu acceleratia la podea si usor din volan luam curbele si ne apropiem de parapeti. Cam atit, nimic iesit din comun.

Cerintele de sistem pentru NASCAR ’15, la fel ca si majoritatea jocului, sint cam aceleasi ca si pentru NASCAR ’14. Jocul functioneaza bine, fara lag sau intepeniri pe orice placa video din oferta actualasi un procesor minim cel putin dual core Intel sau AMD.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test