NASCAR ’14 – curse de masini

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3D masini curse NASCAR 14NASCAR ’14 este un joc de curse masini, aparut in anul 2014, al treilea din seria Nascar. Cursele din joc se desfasoara pe toate cele 23 de piste din cadrul NASCAR Sprint Cup Series.

Printre optiunile nou introduse in NASCAR ’14 sint cursele in cadrul unor ligi online, browser pentru serverele online, oponentii controlati de calculator sint mai inteligenti si mai greu de batut, posibiliatea de a angaja o echipa tehnica – in modul cariera.

In fiecare luna vor fi lansate pachete de actualizare, ce vor contine clasamentul oficial al pilotilor si modele actualizate ale masinilor.

Totusi, pentru jucatorii din afara Statelor Unite, cursele Nascar pot parea destul de plictisitoare. Pista este foarte simpla, cu multe linii drepte, curbe largi, fara ace de par, fara sicane. Avantajul acestor tipuri de piste este faptul ca viteza maxima este foarte mare, in jur de 300 – 320 km/h, pe cind la Formula 1 viteza maxima este undeva in jurul a 200-220 km/h.

Cerintele de sistem pentru jocul de curse NASCAR ’14 sint unele acceptabile ca pret. Jocul functioneaza bine pe orice placa video din oferta 2014, dar si pe modele mai vechi, fara intepeniri si fara frameuri. Procesorul minim recomandat este orice model putin dual core, indiferent daca este Intel sau AMD.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test