Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution – bataie, bataie si iar bataie

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Revolution 3D bataie lupteNaruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution este cel mai nou joc din franciza Naruto, alcatuita din seria manga si anime, jocurile pentru calculator si console, filme, videoclipuri muzicale, romane si carti de joc. Jocul a aparut in semptembrie 2014, pentru PCPlayStation 3 si Xbox 360.

Elementele de lupta noi aparute in joc sint blocajul (guard break) si contraatacul. In ambele situatii, daca este executat corect, inamicul este blocat temporar, permitind efectuareaunor atacuri ulterioare.

De asemenea, un alt element important adaugat jocului este noul sistem de formare a echipelor, fiind adaugate 3 tipuri de echipe: Support Drive, Ultimate Jutsu si Awakening.

Jocul dispune de 188 personaje, unele noi, altele aparute in jocuri mai vechi din serie. Creatorul seriei origianle, Masashi Kishimoto, a creat personaje noi pentru acest joc, dintre care cel mai important este Mecha Naruto, un robot cu infatisare umana.

Cerintele de sistem pentru jocul Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution sint unele mici, accesibile pentru orice posesor de calculator. Orice placa video, chiar si modelele mai vechi, poate sa ruleze acest joc de lupte 3D. In ceea ce priveste procesorul, jocul ruleaza fara intepeniri pe orice fel de procesor, chiar si pe modele single core.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test