Motorcycle Club – doar pentru pasionatii de motoare

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3D motociclete moto motorete Motorcycle Club simulatorMotorcycle Club este un joc nou aparut, cu tema curse de motociclete. Jocul contine modele si licente oficiale BMW, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki si Yamaha. Cursele si motocicletele sint impartite in 3 categorii: Superbike, Roadster si personalizate (Custom). Jocul are 20 de piste de curse, pe care se desfasoara peste 40 de intreceri de motoare.

Probabil cel mai interesat element al jocului este posibilitatea de a face tuning la motociclete. In functie de cursele cistigate si punctele acumulate, aveti ocazia de a cumpara modele noi de motociclete si de a le personaliza pe cele aflate in garajul personal folosind o multime de accesorii si piese noi.

Grafica jocului este bine realizata, dar nu iese cu nimic in evidenta. La nivelul sfarsitului de an 2014, jocurile trebuie sa se prezinte mult mai bine pentru a atrage jucatorii.

Din pacate, in general modul de joc este slab, iar Motorcycle Club este recomandat doar pasionatilor de motoare. Cursele sint total dezechilibrate, iar miscarile motocicletei si ale camerei sint prost realizate. Dupa cum puteti vedea in video de mai jos, am intrat in toate gardurile si in toate obstacolele, dar totusi am terminat pe locul 1 si am realizat si un record.

Desi jocul pare, la prima vedere, destul de slab, cerintele de sistem oficiale sint absurd de mari. Astfel, procesorul minim recomandat este unul quad-core, mult prea puternic pentru un asemenea joc. La categoria placa video, Motorcycle Club merge foarte bine pe orice model de placa video din oferta actuala, fara probleme si fara intepeniri.
O alta problema, care ar putea afecta jucatorii, este ca jocul nu functioneaza pe Windows XP, doar pe Windows Vista, 7 sau 8.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test