Mortal Kombat X – bataie, bataie si iar bataie

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc Mortal Kombat X 3D bataie lupteMortal Kombat X este cea mai noua aparitie 2015, din celebra serie de jocuri Mortal Kombat. Jocul, cel de-al zecelea titlu major din serie, este disponibil deja pentru PC, PlayStation 4, Xbox One, iPhone si Android.

Mortal Kombat X dispune de cele doua moduri clasice de joc: single player – impotriva calculatorului sau joc in 2, multiplayer online. Elementul de noutate este modul Krypt – imaginea se vede prin ochii personajului – first person – iar jucatorul trebuie sa exploreze diverse zone si sa gaseasca obiecte utile in lupta.

In arena de joc apar multe elemente noi sau reapar unele din vesiuni mai vechi ale seriei: indicatorul de energie pentru loviturile speciale, interactiunea cu mediul inconjurator si folosirea elementelor de decor in lupta, 3 lovituri speciale pentru fiecare personaj, indicatorul de sprint, doua tipuri noi de fatality – Quitality si Faction Kills.

Cele aproape 30 de personaje se vor lupta in 13 arene de joc, cu peisaje din cele mai variate: paduri, jungle, baze militare, fortarete si temple orientale.

Cerintele de sistem pentru jocul 3D Mortal Kombat X sint unele rrelativ medii spre superioare pentru un joc aparut in anul 2015. Pentru o un joc fara lag sau framerate scazut, sint necesare un procesor de top – quad-core – Intel i5 sau i7, respectiv AMD Phenom sau FX si o placa video medie spre buna: nVidia GeForce GTX 4xx sau AMD Radeon HD 5xxx. Jocul functioneaza exclusiv pe versiuni Windows 64 bits (Vista, 7, 8 sau 10).

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test