Metro Last Light – 3D shooter horror

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter horror impuscaturi Metro Last LightMetro Last Light este un joc 3D horror cu impuscaturi – continuarea originalului Metro 2033, aparut acum 3 ani. Jocul reia actiunea sumbra si intunecata din primul, avind aceeasi atmosfera post-apocalitica.

Jocul Metro Last Light ofera doar optiunea de single player, fara nici un fel de optiune de joc online sau multiplayer in retea.

Spre deosebire de primul joc, in care actiunea avea loc in subteran, in metroul din Moscova, acum desfasurarea evenimentelor are loc si la suprafata, in diverse alte locatii, cladiri parasite, mlastini fetide, alei intunecate si alte zone specifice genului horror.

O alta diferenta este introducerea modului de joc Ranger – mult mai dificil, fara indicatori pe ecran pentru sanatate sau munitie si o cantitate de gloante mult mai mica.

Cerintele de sistem pentru jocul Metro Last Light sint destul de ridicate. Aveti nevoie de un calculator destul de bun, cu o placa video din noile generatii. Placa video recomandata ar fi cel putin nVidia GeForce GTS 250 sau AMD ATI Radeon HD 4000.

Procesorul recomandat pentru acest joc 3D este cel putin dual core, dar recomandat este un procesor quad core sau mai mare.

Memoria RAM reomandata este de cel putin 4 Gb pentru un joc fara frameuri si fara intepeniri.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test