Mars: War Logs – pe Marte e pustiu

Da mai departe daca iti place:

best config joc 3d shooter mars wars logsMars: War Logs este un joc nou aparut, genul 3rd person shooter 3D – adica personajul este vazut din spate si purtat intr-o serie de aventuri pe Marte.

Desi grafica si partea audio se prezinta destul de bine, prezentarea, povestirea si secventele de lupta lasa de dorit mult de tot. La inceput, jocul are foarte multe filmulete de prezentare – puteti vedea si in video de mai jos de cite ori am apasat ESC pentru a sari peste aceste filmulete. Chiar si cind treci printr-o usa, dintr-o zona in alta, tot apare un scurt filmulet – noroc ca se poate sari peste el.

Apoi, in partea de lupta, veti observa ca stau pur si simplu linga inamic si acesta nu face absolut nimic. Imi intra cutitul prin cap si el se da inapoi, politicos ! Chiar daca am selectat cel mai mic nivel de dificultate, tot mi se pare inacceptabil acest lucru.

Cu toate astea, jocul are o grafica interesanta, destul de atractiva. Cerintele de sistem sint relativ mici, jocul functioneaza foarte bine pe orice placa video actuala, fara mari pretentii.
Cerintele pentru procesor si memorie sint acceptabile: orice procesor, chiar si single core si 1 sau 2 Gb de memorie.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test