Left 4 Dead 1 si 2 – zombi in sus si zombi in jos

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi fps Zombie left4dead left 4 dead 2Left 4 Dead si Left 4 Dead 2 sint doua jocuri horror 3D FPS shooter de supravietuire. Cred ca deja va doare creierul dupa ce ati citit rindul acesta. Simplu spus, impusti zombi la stinga si la dreapta, pina nu mai poti.

Actiunea jocurilor are loc, bineinteles, imediat dupa o invazie de zombie, si urmareste eforturile de supravietuire ale unei echipe formate din 4 protagonisti. In acest fel, chiar si misiunile single-player dau impresia de mai multi jucatori (multi-player). Un alt element atractiv este faptul ca obiectele din cadrul unei zone nu sint plasate intotdeauna in acelasi loc, astfel incit traseul poate fi modificat la fiecare joc.

Left 4 Dead si Left 4 Dead 2 ofera mai multe tipuri de joc: single-player, campanie, versus, supravietuire, cautare obiecte. Sint disponibile, in total, cite 8 zone pentru fiecare joc – 5 originale si 3 suplimentare, aparute add-on mai tirziu, dupa lansarea jocurilor. Fiecare zona de joc este impartita intr-un numar de harti, intre 2 si 6.

La inceputul fiecarei zone, jucatorii dispun de cite un pistol, cu un numar nelimitat de gloante. Pe parcursul evolutiei, pot fi gasite o multitudine de arme de foc, grenade si cocteiluri molotov si arme albe (inclusiv o sabie Katana, o chitara, o drujba si o tigaie). Numarul total de arme depaseste 20, pentru fiecare joc. Unele obiecte, gasite in harti, de genul canistra de benzina sau butelie de oxigen, pot fi aruncate in aer, pentru a curata de zombi o zona intinsa.

Grafica jocului foloseste motorul de randare Source, dezvoltat de cei de la Valve. Atmosfera generala este una sumbra, ajutata foarte mult si de faptul ca majoritatea zonelor de joc sint in perioada de noapte. Lanterna montata pe arme ofera lumina suficienta pentru orientare, dar contribuie foarte mult la factorul horror al jocului. Zombi apar foarte repede si des in conul de lumina, aproape intotdeauna insotiti de efecte sonore foarte bine realizate.

Cerintele de sistem pentru cele doua jocuri РLeft 4 Dead si Left 4 Dead 2 Рsint identice: orice placa video din oferta 2104 poate sa ruleze aceste shootere 3D horror, fara sa intepeneasca si fara sa frameuri. In ceea ce priveste procesorul, jocurile ruleaza fara probleme pe orice fel de procesor, chiar si pe modele mai vechi single core.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test