Kingdom Rush – strategie tower defense

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc lupte strategie tower defence tower defense TD Kingdom RushKingdom Rush a fost lansat in varianta flash gratuita in anul 2011 si a avut un succes rasunator. Au urmat apoi versiunile pentru iPad – tot in 2011, pentru Android – in 2013 si pentru Windows PC – in anul 2014. Jocul se incadreaza in genul tower defense – inamicii urmeaza un traseu prestabilit, iar jucatorul construieste o serie de turnuri (tower) pe marginea acestui traseu, pentru a apara (defense) baza proprie.

In jocul Kingdom Rush exista 4 tipuri de turnuri: Mage (magic), Archers (arcasi), Barracks (infanterie) si Artillery (artilerie). Fiecare tip de turn poate fi imbunatatit (upgrade) de 3 ori, in acest fel crescind distanta de tragere si puterea de foc. La nivelul 4, pentru fiecare turn sint disponibile doua tipuri de imbunatatire avansata, fiecare cu avantajele si dezavantajele ei.

Cu ajutorul turnurilor, jucatorul trebuie sa distruga cele peste 50 de tipuri de inamici de tot felul, de la goblini, orci si paienjeni, pina la demoni si mutanti.

In functie de numarul de inamici care nu au fost distrusi si au reusit sa ajunga in baza jucatorului, la finalul unui nivel sint acordate un numar de puncte. Acestea vor fi folosite pentru imbunatatirea turnurilor si pentru obtinerea de alte avantaje.

Jocul se desfasoara pe parcursul a 12 nivele principale, fiecare necesitind o alta strategie pentru a putea avansa mai departe.

Cerintele de sistem pentru jocul Kingdom Rush sint acceptabile. Jocul functioneaza foarte bine pe orice placa video din oferta actuala, fara intepeniri si fara frameuri. Procesorul recomandat este orice model cel putin dual core, indiferent daca este de la Intel sau AMD.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test