Inversion – impuscaturi in gravitatie zero

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi fps inversion gravitatieInversion este un joc de impuscaturi 3D – FPS / first person shooter – cu un element de noutate foarte palpitant: manipularea gravitatiei. Aceasta se poate manifesta in doua moduri:

– in anumite momente ale jocului, personajul si inamicii plutesc in aer;

– personajul poate sa controleze obiectele din jur cu ajutorul gravitatiei.

Armele din joc sint versiuni futuriste ale unora actuale: pistoale, pusti si mitraliere. Totusi, personajul este limitat la doar doua arme si grenade. In plus, beneficiati de un cirlig (Grappler) cu ajutorul caruia puteti sa manipulati obiecte masive, folosite apoi pe post de proiectil sau de scut.

Un alt element atractiv al jocului Inversion este faptul ca mediul inconjurator poate fi distrus in proportie foarte mare. Cu ajutorul armelor puternice si al explozibililor, puteti sa distrugeti ziduri si cladiri intregi.

Controlul si miscarile personajului par imprumutate din Gears of War. Modul in care acesta fuge si se ascunde dupa diverse obstacole seamana foarte mult cu faimosul joc lansat de Microsoft.

Cerintele de sistem pentru shooterul Inversion sint medii. Orice placa video din oferta actuala poate sa ruleze acest joc 3D, fara sa intepeneasca. In ceea ce priveste procesorul, acesta trebuia sa fie model dual core, pentru a permite o rulare lina a jocului.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test